Logo Westerveld
Ontwerpbestemmingsplan ‘Vledderveen – Boergrup 21’, Westerveld

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat met ingang van 23 januari 2014 gedurende zes weken bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Diever gedurende de openingstijden voor een ieder ter inzage ligt, het ontwerpbestemmingsplan “Vledderveen – Boergrup 21” met bijbehorende toelichting, regels, verbeelding en bijlagen. Op afspraak is ook inzage buiten openingstijden mogelijk. Tevens kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl, planidentificatienummer NL.IMRO.1701.509PHZBrgr21VLV-0002.

Het ontwerpbestemmingsplan is een juridisch-planologisch kader voor het wijzigen van het gebruik van de bebouwing op het perceel Boergrup 21 in Vledderveen.

Zienswijze: tot en met 5 maart 2014 kan een ieder zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling bij de raad kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze dient geadresseerd te worden aan de gemeenteraad van Westerveld, Postbus 50, 7970 AB Havelte. Voor het maken van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via onderstaand telefoonnummer.

Contact: team Leefomgeving, telefoonnummer 14 0521 (bereikbaar op werkdagen van 9 tot 12 uur).

Naar boven