Logo Soest
Ter inzage legging ontwerp-paraplubestemmingsplan ‘Parkeernormen auto en fiets’, Soest

In het ontwerp-paraplubestemmingsplan ‘Parkeernormen auto en fiets’ worden de nieuwe parkeernormen uit de beleidsnota ‘Parkeernormen auto en fiets’ (2e herziening) van toepassing verklaard voor het hele grondgebied van de gemeente Soest. Via dit paraplubestemmingsplan wordt juridisch geregeld dat alle ontwikkelingen in Soest moeten voldoen aan de parkeernormen uit de beleidsnota ‘Parkeernormen auto en fiets’ (2e herziening).

Ontwerpbestemmingsplan ter inzage

Het ontwerp-paraplubestemmingsplan ‘Parkeernormen auto en fiets’ en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 19 juni 2014 tot en met 30 juli 2014 ter inzage bij:

  • het Omgevingsloket van de afdeling Dienstverlening in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Soest;

  • Idea, kunstencentrum, bibliotheek en theater, Willaertsstraat 49 te Soest en

  • Bibliotheek Soesterberg, Rademakerstraat 97 te Soesterberg.

Daarnaast is het ontwerp-paraplubestemmingsplan digitaal beschikbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente Soest: www.soest.nl/bestemmingsplannen.

Het planidentificatienummer van het ontwerpbestemmingsplan is: NL.IMRO.0342.PPSOE0002-0203

Bij het Omgevingsloket is het ontwerp-paraplubestemmingsplan tegen vergoeding verkrijgbaar.

Het digitale bestemmingsplan op www.ruimtelijkeplannen.nl is authentiek en rechtsgeldig en prevaleert bij twijfel of verschil boven het analoge bestemmingsplan (zoals een pdf of een papieren versie).

Indienen zienswijzen

Tijdens de ter inzage legging van zes weken (van 19 juni 2014 tot en met 30 juli 2014) kan een ieder zijn of haar zienswijze over het ontwerp-paraplubestemmingsplan schriftelijk, mondeling of digitaal geven:

  • schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Soest, Postbus 2000, 3760 CA Soest, onder vermelding van: zienswijze ontwerp-paraplubestemmingsplan ‘Parkeernormen auto en fiets’.

  • voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 035-609 3632 met de heer R. Mooij.

  • Digitale zienswijzen kunt u uitsluitend indienen via www.soest.nl/zienswijze.

Naar boven