Logo Amsterdam
Ontwerpwijzigingsplan Waterkavel Buiksloterham, Amsterdam

Burgemeester en wethouders maken, ingevolge de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend:

Burgemeester en wethouders hebben bij besluit van 11 juni 2014 het ontwerpwijzigingsplan Waterkavel Buiksloterham vrijgegeven voor terinzaglegging.

Wijzigingsplan

Het plangebied is gelegen in het Johan van Hasseltkanaal aan de noordzijde en wordt globaal begrensd aan de oostzijde door de Ridderspoorweg en aan de westzijde door het Buiksloterkanaal.

Het wijzigingsplan maakt wonen in dit plangebied mogelijk.

Crisis en herstelwet

Het ontwerpwijzigingsplan Waterkavel Buiksloterham moet worden gezien als onderdeel van de categorie ‘ontwikkeling en verwezenlijking van werken en gebieden krachtens afdeling 3.1 of 3.3 van de Wet ruimtelijke ordening ten behoeve van de bouw van meer dan 11 woningen in een aaneengesloten gebied of de herstructurering van woon-werkgebieden’ zoals opgenomen in bijlage I van de Crisis- en herstelwet.

Terinzagelegging

Het ontwerpwijzigingsplan Waterkavel Buiksloterham met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van 18 juni 2014 gedurende een termijn van zes weken ter inzage op het volgende adres:

  • de balie Vergunningen van stadsdeel Noord, Buikslotermeerplein 2000. Geopend maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot 15.00 uur en donderdag van 13.00 tot 19.00 uur.

Het ontwerpwijzigingsplan Waterkavel Buiksloterham met de daarop betrekking hebbende stukken is digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.03630000N1312BPSTD-.

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Amsterdam.

Schriftelijke zienswijzen over het ontwerpwijzigingsplan kunnen naar voren worden gebracht bij de gemeenteraad van Amsterdam. Per adres: de directeur van de Dienst Ruimtelijke Ordening, ter attentie van stadsdeel Noord, mevrouw N. Schrama, postbus 2758, 1000 CT Amsterdam.

Voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met mevrouw N. Schrama, telefoonnummer 020 252 9432, stadsdeel Noord.

Amsterdam, 17 juni 2014

burgemeester en wethouders

Naar boven