Besluit omgevingsvergunning fase 2 voor inrichting Zoutfabriek en Salinco, Ministerie van Economische Zaken

Kennisgeving

De Minister van Economische Zaken maakt bekend:

Dat aan Akzo Nobel Industrial Chemicals B.V. te Hengelo een omgevingsvergunning fase 2 is verleend voor de activiteiten ‘bouwen van een bouwwerk’ en ‘uitweg hebben, maken of veranderen’ ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voor de inrichting Zoutfabriek en Salinco te Hengelo. De inrichting Zoutfabriek en Salinco is gelegen aan de Eetgerinksweg in de gemeente Hengelo.

De omgevingsvergunning betreft de plaatsing van een nieuw boosterpompstation en het aanleggen van een uitrit.

Op het ontwerpbesluit dat van 16 april 2014 t/m 27 mei 2014 ter inzage lag bij de gemeente Hengelo zijn geen zienswijzen of adviezen ingediend. Hiermee is de beslistermijnvan de aanvraag ingekort tot vier weken na de terinzagelegging van het ontwerpbesluit.

Het besluit en de andere relevante stukken liggen met ingang van 19 juni 2014 gedurende zes weken ter inzage op de secretarie van de gemeente Hengelo te Hengelo. Inzage is mogelijk op werkdagen tijdens kantooruren.

Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot de heer K. van den Hoff, telefoon 070 – 379 76 02.

Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken binnen, zes weken na de dag van de terinzagelegging van dit besluit een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank Overijssel, ter attentie van de sector Bestuursrecht, Postbus 3343, 7500 DH Enschede.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen dit besluit kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

Naar boven