Logo Brielle
Ontwerpbestemmingsplan ‘Waterweg 4’ ter inzage, Brielle

Burgemeester en wethouders van Brielle, maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Waterweg 4” met alle daarbij behorende stukken met ingang van 20 juni 2014 gedurende zes weken (tot en met 1 augustus 2014) voor een ieder ter inzage ligt.

Wat houdt dit bestemmingsplan in?

Het plangebied omvat het perceel Waterweg 4 te Vierpolders. Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om op het perceel een woning (met alle aan- en uitbouwen en bijgebouwen) met een inhoud van maximaal 1.350 m³ te bouwen. Er wordt geen exploitatieplan vastgesteld omdat het kostenverhaal voor de gemeente op een andere manier is verzekerd, namelijk door een overeenkomst met de initiatiefnemer.

Hoe kunt u het bestemmingsplan inzien of raadplegen?

Het ontwerp (en de daarop betrekking hebbende stukken) is binnen de genoemde termijn electronisch raadpleegbaar en beschikbaar via de gemeentelijke website (www.brielle.nl). Via de rubriek "Bouwen, bedrijven en economie" verschijnt er een submenu. Klik in dit submenu op de optie "Bestemmingsplannen". Klik in de lijst die nu verschijnt op "Waterweg 4 – ontwerpbestemmingsplan".

Het ontwerp is ook te raadplegen op www. ruimtelijkeplannen.nl

U kunt het ontwerp tevens inzien bij de afdeling VROM van de sector Grondgebied, kamer 0.30, tijdens kantooruren (van 8.00 tot 12.30 uur), Stadskantoor, Slagveld 36, en na telefonische afspraak via t. 471106.

Hoe kunt u reageren?

Gedurende de inzagetermijn (20 juni 2014 tot en met 1 augustus 2014) kan een ieder naar keuze schriftelijk (waar de voorkeur naar uitgaat) of mondeling, maar niet per e-mail, een zienswijze indienen.

  • Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de gemeenteraad van Brielle, Postbus 101, 3230 AC Brielle.

  • Voor het indienen van mondelinge zienswijzen dient u tijdig, bij voorkeur een week voor het einde van de terinzagelegging, telefonisch een afspraak te maken met de heer H. Snoeij van de afdeling VROM, 0181-471106.

  • Zienswijzen die per e-mail worden ontvangen, worden niet in behandeling genomen.

Naar boven