Logo Haarlemmerliede en Spaarnwoude
Ontwerpomgevingsvergunning Oranje Nassaustraat 36, Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Burgemeester en wethouders maken op grond van het bepaalde in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat de gemeenteraad op 27 mei 2014 een ontwerp-verklaring van geen bedenkingen heeft afgegeven. De verklaring heeft betrekking op een ontwerp-omgevingsvergunning voor het bouwen en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening voor het wijzigen van de functie van winkel in woning op het perceel Oranje Nassaustraat 36 in Halfweg.

De ontwerp-verklaring van geen bedenkingen en de ontwerp-omgevingsvergunning liggen met de bijbehorende stukken van 19 juni tot en met 30 juli 2014 ter visie bij de afdeling Ruimte in het gemeentehuis, Haarlemmerstraatweg 51, 1165 MJ Halfweg en zijn daarnaast te raadplegen op www.haarlemmerliede.nl.

Gedurende de genoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen tegen de ontwerp-verklaring van geen bedenking en/of de ontwerp-omgevingsvergunning. Zienswijzen over de ontwerp-omgevingsvergunning moeten worden ingediend bij burgemeester en wethouders, Postbus 83, 1160 AB Zwanenburg. Zienswijzen over de ontwerp-verklaring van geen bedenkingen moeten worden ingediend bij de gemeenteraad, Postbus 83, 1160 AB Zwanenburg. Over het indienen van een mondelinge zienswijze kan een telefonische afspraak worden gemaakt met de heer P.J. Oud, 020-4079000 (ontwerp-omgevingsvergunning) en mevrouw A.J. Kuijper, 020-4079000 (ontwerp-verklaring van geen bedenkingen).

18 juni 2014

Naar boven