Logo Rotterdam
Bestemmingsplan ‘Hoek van Holland – Woongebied’, Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State bij besluit van 14 mei 2014 de ingediende beroepsschriften inzake het bestemmingsplan "Hoek van Holland -Woongebied" deels gegrond en deels ongegrond heeft verklaard.

De Afdeling heeft het besluit van de gemeenteraad van 29 november 2012 tot vaststelling van het bestemmingsplan vernietigd, voor zover het betreft het plandeel met de bestemming "Wonen", dat betrekking heeft op de percelen 1e Scheepvaartstraat 26-30 en de Concordiastraat 1-3.

Het bestemmingsplan "Hoek van Holland – Woongebied" is als gevolg hiervan op 14 mei 2014 onherroepelijk geworden, met uitzondering van het plandeel met de bestemming "Wonen", dat betrekking heeft op de percelen 1e Scheepvaartstraat 26-30 en de Concordiastraat 1-3.

Het bestemmingsplan "Hoek van Holland – Woongebied" met de bijbehorende stukken is beschikbaar via de gemeentelijke website www.rotterdam.nl/bestemmingsplannen en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

Rotterdam, 18 juni 2014

Burgemeester en wethouders voornoemd, namens dezen: R. Voskuilen, Clusterdirecteur Stadsontwikkeling

Naar boven