Logo Rotterdam
Kennisgeving bestemmingsplan ‘Alexanderknoop’, Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat met ingang van vrijdag 20 juni 2014, gedurende een periode van zes weken (dus tot en met donderdag 31 juli 2014) het ontwerpbestemmingsplan "Alexanderknoop” met de bijbehorende stukken voor een ieder ter inzage ligt bij:

  • de stadswinkel Centrum (Stadhuis), ingang zijde Doelwater (tegenover het hoofdbureau van politie), kamer 029.

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website www.rotterdam.nl/bestemmingsplannen onder het kopje bestemmingsplannen in procedure/Prins Alexander en via www.ruimtelijkeplannen.nl

Het plangebied maakt onderdeel uit van het gebied Prins Alexander. In het noorden wordt het plangebied begrensd door de rijksweg A20. In het oosten wordt het plangebied begrensd door de gemeentegrens van Capelle aan den IJssel. In het zuiden wordt het gebied globaal begrensd door de Hoofdweg en de Grote Beer. In het westen ten slotte wordt het gebied Alexanderknoop begrensd door rijksweg A16 en het Terbregseplein.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk gemotiveerde zienswijzen kenbaar maken aan:

de gemeenteraad, door tussenkomst van de directeur van Stadsontwikkeling, Ruimte & Wonen, Bestemmingsplannen, Postbus 6575, 3002 AN Rotterdam.

Tevens kunnen gedurende deze termijn door een ieder mondeling gemotiveerde zienswijzen kenbaar worden gemaakt. Degenen die mondeling willen reageren kunnen dat na telefonische afspraak doen ten kantore van Stadsontwikkeling, Galvanistraat 15, Rotterdam. Voor het maken van een afspraak kunt u op maandag of woensdag tussen 14.00 en 16.00 uur bellen met telefoonnummer 010 – 489.41.65.

Rotterdam, 18 juni 2014

burgemeester en wethouders voornoemd, namens dezen: R. Voskuilen, Clusterdirecteur Stadsontwikkeling

Naar boven