Logo Rhenen
Ontwerpbestemmingsplan Rhenen, Ecologische Verbindingszone Vogelenzang, Rhenen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Rhenen, Ecologische verbindingszone Vogelenzang in het kader van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) als ontwerp ter inzage wordt gelegd.

Inhoud

Het bestemmingsplan Rhenen, Ecologische Verbindingszone voorziet in de realisatie van een ecologische verbindingszone aan de zuidoostrand van Rhenen. Het plangebied wordt begrensd door de beboste steilranden van de Grebbeberg in het noorden en oosten, de toekomstige woonwijk Vogelenzang in het westen en de Cuneralaan in het zuiden. Een bestaande woning en bedrijf liggen eveneens in het gebied.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van donderdag 19 juni 2014 tot en met woensdag 30 juli 2014 voor een ieder ter inzage.

  • Het bestemmingsplan is digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder identificatiecode: NL.IMRO.0340.BPEVZVogelenzang-On03

  • het bestemmingsplan is in PDF-bestanden in te zien op www.rhenen.nl onder Actueel > Ter inzage;

  • een analoge (papieren) exemplaar van het bestemmingsplan is in te zien aan de Rhenense publieksbalie in het gemeentehuis, Nieuwe Veenendaalseweg 75 te Rhenen:

Zonder afspraak van maandag t/m vrijdag, 9.00-11.00 uur en woensdagavond 18.00-20.00 uur;

Op afspraak van maandag t/m vrijdag, 13.00-16.00 uur en maandagavond 18.00-20.00 uur.

Kopieën van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges verkrijgbaar.

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Tycho Zeeman, telefoonnummer 0317-681 681 of e-mail tycho.zeeman@rhenen.nl

Zienswijzen

Iedereen kan gedurende de termijn over bovengenoemd ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze(n) indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen gestuurd worden naar Gemeente Rhenen, Postbus 201, 3910 AE RHENEN, onder vermelding van ‘Zienswijze team Economie en Ruimte’. Ook kunt u mondeling uw zienswijze(n) indienen. Neemt u hiervoor contact op met Tycho Zeeman, telefoonnummer 0317-681 681.

Naar boven