Logo EmmenOmgevingsvergunning Mr. J.Panstraat naast nr. 8.

Ontwerpbesluit o mgevingsvergunning

Het college van burgemeester en wethouders is voornemens om medewerking te verlenen aan een aanvraag om een omgevingsvergunning voor het bouwen van een woongebouw met 24 zorgappartementen met bijbehorende ondersteunende functies. Het bouwplan houdt het realiseren van een woonzorgcomplex in, bedoeld voor de huisvesting van mensen met een fysieke en/of verstandelijke beperking in een woongroep van ongeveer 12 mensen. Daarnaast heeft het initiatief de functie van steunpunt t.b.v. meer zelfstandig wonende mensen met een beperkte handicap die hier begeleid kunnen wonen.

De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer- 89844 en heeft als planidentificatienummer NL.IMRO.0114.zaak89844-V501.

De aanvraag heeft betrekking op de onderdelen bouw en strijdigheid met het bestemmingsplan Emmen, Emmermeer. Tegen het voornemen om medewerking te verlenen met een omgevingsvergunning kan een ieder gedurende een termijn van 6 weken, conform afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan het college van burgemeester en wethouders van Emmen, postbus 30001, 7800 RA te Emmen, of digitaal indienen via www.emmen.nl.

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken liggen vanaf 18 juni 2014 gedurende een termijn van 6 weken ter inzage tijdens kantooruren op afspraak bij het Klant Contact Centrum (KCC), Raadhuisplein 1 te Emmen.

Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar via www.emmen.nl/bestemmingsplannen of via www.ruimtelijkeplannen.nl (“Emmen, Emmermeer mr j Panstraat planid NL. IMRO.0114.Zaak89844-V501).

Nadere informatie

Voor nadere informatie of het voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de gemeente Emmen tel: 140591.

Emmen 10 juni 2014

burgemeester en wethouders van Emmen,

de secretaris A.J. Mewe

de burgemeester C. Bijl

Naar boven