Logo Velsen
Verleende omgevingsvergunning voor samenvoegen beneden- en bovenwoning en vergroten woning op Biallosterskilaan 22 Ben en 22 Bov te Santpoort-Noord, Velsen

Burgemeester en wethouders van Velsen hebben voor onderstaand project een omgevingsvergunning verleend. De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 16 juni 2014 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Publiekszaken, gemeente Velsen, Dudokplein 1 te IJmuiden. Tevens is het besluit in te zien op www.velsen.nl via het menu direct naar/ meer nieuws/ besluiten en vergunningen en via www.ruimtelijkeplannen.nl NL.IMRO.0453.OM0019BIALLOSTERS1-R001. Belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend tegen de ontwerpomgevingsvergunningen en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, kunnen tegen dit besluit binnen een termijn van 6 weken met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank Noord-Holland, locatie Haarlem, sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. Tevens kunnen zij de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Holland verzoeken een voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Voorwaarde is wel dat ook beroep is ingesteld. Het betreft:

Biallosterskilaan 22 Ben en 22 Bov te Santpoort-Noord – het samenvoegen van de beneden -en bovenwoning en het vergroten van een woning (w13.000331)

Naar boven