Logo Wijdemeren
Ontwerpbestemmingsplan perceel Stichtse Kade 47a te Ankeveen, Wijdemeren

Burgemeester en wethouders van Wijdemeren maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en Afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan perceel Stichtse Kade 47a te Ankeveen met bijbehorende stukken ter inzage worden gelegd.

Het plan

De achter het bestaande bedrijfsperceel gelegen grond wordt bestemd voor Bedrijf-2. Door deze bestemming wordt bedrijfsbebouwing mogelijk gemaakt. In het bestemmingsplan wordt rekening gehouden met de op korte afstand aanwezige hoogspanningsmast in die zin dat binnen een afstand van 27,5 meter geen opslag van gevaarlijke stoffen mag plaatsvinden.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 19 juni 2014 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis (afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling op werkdagen van 08.30 – 12.30 uur). Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken is tevens in te zien op de website van de gemeente, www.wijdemeren.nl/terinzage en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de raad van de gemeente Wijdemeren, postbus 190, 1230 AD Loosdrecht. Voor het mondeling naar voren brengen van een zienswijze of het inwinnen van informatie kan contact op worden genomen met de heer F. Lieste van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, die telefonisch bereikbaar is onder telefoonnummer: (035) 65 59 446.

Wijdemeren, 18 juni 2014

Namens burgemeester en wethouders, Het hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling E.A.H. van der Biezen

Naar boven