Logo Amsterdam
Ontwerpomgevingsvergunning met projectafwijking Hollandse Tuin 9-14, Amsterdam

Burgemeester en wethouders van Amsterdam maken bekend dat met ingang van 12 juni 2014 de ontwerpomgevingsvergunning voor een op- en afstaplocatie met een op- en afstapvoorziening in het water ter hoogte van Hollandse Tuin 9 -14 voor een ieder ter inzage zal liggen.

De aanvraag heeft betrekking op het maken van een op- en afstapvoorziening bestaande uit zes afmeerpalen en een entreeplank, ten behoeve van een op- en afstaplocatie. Deze op- en afstaplocatie komt in de plaats van de op- en afstaplocatie zoals opgenomen in het bestemmingsplan Water welke is gelegen aan de steiger van de Bickerswerf, ter hoogte van Bickerswerf 1-71.

De aanvraag dient op grond van artikel 2.10, lid 2, van de Wabo te worden aangemerkt als een verzoek om af te wijken van het bestemmingsplan. De verplaatsing van de op- en afstaplocatie en de bouw van de op- en afstapvoorziening is alleen te realiseren door gebruik te maken van de procedure van artikel 2.12, lid 1, onder a, onder 3 van de Wabo.

Ter inzage

De omgevingsvergunning ligt vanaf 12 juni tot en met 23 juli 2014 ter inzage bij:

  • de receptie van het stadhuis, Amstel 1

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een ieder mondeling of schriftelijk zijn zienswijze over de ontwerpomgevingsvergunning kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan het stadsdeel Centrum, Directie Dienstverlening, Postbus 202, 1000 AE Amsterdam, onder vermelding van: ‘Zienswijze ontwerpomgevingsvergunning op- en afstapvoorziening Hollandse Tuin 9-14’.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen een afspraak maken via telefoonnummer (020) 2564416. Een telefonische afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzageligging te worden gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch uw zienswijze kenbaar te maken.

Amsterdam, 11 juni 2014

Burgemeester en wethouders van Amsterdam

Naar boven