Logo KampenVerleende omgevingsvergunning voor het bouwen en afwijken van het bestemmingsplan - Multifunctioneel Dorpshuis Zalk

Burgemeester en wethouders van Kampen maken bekend dat zij met toepassing van art. 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wabo op 2 juni 2014 een omgevingsvergunning hebben verleend met afwijking van het bestemmingsplan voor het bouwen van een Multifunctioneel Dorpshuis op het perceel Broeksteeg 42 te Zalk ter plaatse van het huidige oefenveld. De afwijking van het bestemmingsplan “Zalk 2012” was nodig omdat het gebouw niet past binnen het bouwvlak en een aantal functies niet binnen de bestemming "Sport" passen. Verder was er een positief advies van de Vereniging tot behoud van de molens nodig om de gewenste bouwhoogte te kunnen toestaan.

De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 11 juni 2014 voor een ieder ter inzage bij de receptie van het stadhuis aan het Burgemeester Berghuisplein 1 te Kampen van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur. Buiten deze tijden alleen op afspraak via telefoonnummer 14 038. Ook kunt u het besluit inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd kan beroep worden ingesteld door een belanghebbende. Een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze tegen het ontwerpbesluit heeft ingebracht, kan geen beroep instellen bij de administratieve rechter.

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt in dat geval niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepschrift richt u aan de sector bestuursrecht van de rechtbank Zwolle-Lelystad, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Het beroepschrift moet voorzien zijn van naam en adres van de indiener, datum, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is ingesteld en de gronden (motivering) van het beroep. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank.

Naar boven