Logo Halderberge
Besluit artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening Oudendijk 72a te Oud Gastel, Halderberge

Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Halderberge maakt bekend dat zij met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening ontheffing verleend ten behoeve van het wijzigen van de bestemming ‘Agrarische Bedrijfsdoeleinden’ naar ‘Woondoeleinden’ op het perceel Oudendijk 72a in Oud Gastel.

Het besluit en bijbehorend wijzigingsplan Kern Oud Gastel, Oudendijk 72a te Oud Gastel met plannummer NL.IMRO.1655.BPW3002-C001 ligt vanaf donderdag 12 juni 2014 gedurende zes weken ter inzage tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij het omgevingsloket, Parklaan 15 te Oudenbosch, via de gemeentelijke website en de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is gepubliceerd hiertegen een beroepschrift indienen. Het beroepschrift moet door de indiener worden ondertekend en dient ten minste te bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een vermelding van het besluit waartegen het bezwaar is gericht (indien mogelijk een kopie van het bestreden besluit bijvoegen) en de gronden waarop het beroep berust. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Breda, Sector bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA te Breda.

Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift zijn griffierechten verschuldigd.

Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het bestreden besluit niet. Belanghebbenden kunnen, indien onverwijlde spoed dat vereist en indien zij een bezwaarschrift als bovengenoemd hebben ingediend, een verzoek om een voorlopige voorziening (waaronder schorsing) indienen bij de Rechtbank Breda, Sector bestuursrecht, T.a.v. de Voorzieningenrechter, postbus 90006, 4800 PA te Breda.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw C. Hoogers, afdeling O&R, 14 0165.

Oudenbosch, woensdag 11 juni 2014

Naar boven