Logo Zuid-Holland
Verlenen ontheffingen aan Faunabeheereenheid Zuid-Holland voor het vangen, vervoeren en doden van grauwe ganzen, kolganzen, brandganzen en Canadese ganzen en het verjagen en doden met alle toegestane middelen van wilde eenden

Onderwerp

Omgevingsdienst Haaglanden maakt kenbaar dat besloten is om ontheffingen te verlenen aan Faunabeheereenheid Zuid-Holland voor:

  • I het vangen, vervoeren en doden van grauwe ganzen, kolganzen, brandganzen en Canadese ganzen in heel Zuid-Holland.

  • II het verjagen en doden met alle toegestane middelen van wilde eenden in heel Zuid-Holland buiten de natuurgebieden.

Bezwaar

Binnen 6 weken vanaf de dag na de verzending van de desbetreffende beschikking kunnen belanghebbenden een bezwaarschrift indienen bij Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, t.a.v. het Awb-secretariaat, Postbus 90602, 2509 LP Den Haag onder vermelding van het kenmerk ODH-2014-00173307 (I) en/of ODH-2014-00166702 (II). Omdat het besluit (I) op 2 juni 2014 is verzonden aan de aanvrager, loopt de termijn voor het indienen van een bezwaarschrift tot en met 14 juli 2014 en het besluit (II) 10 juni 2014 is verzonden aan de aanvrager, loopt de termijn voor het indienen van een bezwaarschrift tot en met 22 juli 2014. Aan de behandeling van het bezwaarschrift zijn voor de indiener geen kosten verbonden.

Een verzoek om een voorlopige voorziening moet worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank ’s-Gravenhage, sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Voor de behandeling van het verzoekschrift is griffierecht verschuldigd.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de afdeling Toetsing & Vergunningverlening Milieu,

e-mailadres: vergunningen@odh.nl.

Naar boven