Logo VoorschotenUitwerkingsplan Haagwijk vastgesteld

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het uitwerkingsplan Haagwijk is vastgesteld. Het uitwerkingsplan vloeit voort uit het bestemmingsplan Buitengebied.

Het vastgestelde uitwerkingsplan ligt van 13 juni 2014 tot en met 24 juli 2014 ter inzage bij het Klant Contact Centrum van het gemeentehuis van Voorschoten. Het plan met IDN code NL.IMRO.0626.2014Haagwijk-UP40 is ook in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website www.voorschoten.nl

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een belanghebbende gemotiveerd beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

Een afschrift van het besluit waartegen het beroep zich richt dient te worden meegezonden. Geen beroep kan worden ingesteld door de belanghebbende die tegen het ontwerp geen zienswijzen naar voren heeft gebracht of aan wie redelijkerwijs verweten kan worden geen zienswijzen naar voren te hebben gebracht.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking van het besluit tot gevolg. Daarvoor kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven