Logo LeidenOmgevingsvergunning Oude Singel 212 verleend

Namens het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden is besloten de omgevingsvergunning Oude Singel 212, met bijbehorende ruimtelijke onderbouwing, in afwijking van het bestemmingsplan te verlenen. De omgevingsvergunning, met identificatienummer NL.IMRO.0546.OV00044-0301, betreft een functiewijzing van het pand aan de Oude Singel 212 naar een klein hotel (zelfstandige bed & breakfast). Op het dak van de aanbouw aan de achterzijde van het pand is een dakterras gecreëerd. Om het dakterras vanuit het binnenhof achter het pand te kunnen bereiken, is een trap geplaatst vanuit het binnenhof naar het dakterras.

Het ontwerpbesluit heeft van 10 april 2014 tot en met 21 mei 2014 ter inzage gelegen. Binnen deze termijn zijn geen zienswijzen ingediend.

Inzage

De omgevingsvergunning ligt vanaf 12 juni 2014 t/m 23 juli 2014 ter inzage. Een digitale versie van de verleende vergunning is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. De pdf-versie is te downloaden op www.leiden.nl/ruimtelijkeordening. In het atrium van het stadhuis (Stadhuisplein 1) en bij Bouwen en Wonen (Stadsbouwhuis, Langegracht 72), maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur, (stadhuis ook donderdag tot 20.00 uur en zaterdag van 9.00-13.00 uur) kan een papieren versie van het ontwerp worden ingezien.

Beroep

Tijdens bovengenoemde termijn kan een beroep worden ingesteld door de volgende personen:

  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit.

Een beroepschrift kunt u verzenden naar de rechtbank ’s-Gravenhage, sector bestuursrecht, postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Naast een beroepschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de rechtbank. Het besluit treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn of wanneer op een eventueel verzoek om voorlopige voorziening is besloten.

Informatie

Nadere informatie kunt u inwinnen bij Bouwen en Wonen (Stadsbouwhuis), Langegracht 72, tel. 14 071 of via www.leiden.nl/contact.

Naar boven