Logo HaarlemmermeerOntwerpwijzigingsplan ‘Nieuw-Vennep 1e wijziging

Burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer maken bekend dat het ontwerpwijzigingsplan  ‘Nieuw-Vennep1e wijziging’ met de planidentificatie  NL.IMRO.0394.WPGnwv1ewijziging-B001  ter inzage wordt gelegd.

Het plan

Het plan bestaat uit twee delen. Het westelijke deel wordt begrensd door de Montreallaan aan de oostzijde, het vrijliggende fietspad langs aan de noordzijde, het openbaar groen langs de Nieuwerkerkertocht aan de westzijde en openbaar groen aan de zuidzijde.

Het oostelijk deel wordt begrensd door de Athenelaan aan de westzijde en de Seoellaan aan de noordzijde, openbaar groen aan de oostzijde en openbaar groen langs de aan de zuidzijde.

Het plan maakt de gewijzigde verkaveling van tweemaal 20 woningen mogelijk, die al in het bestemmingsplan Nieuw-Vennep op deze locaties waren voorzien.

Postcode 2152 KG

Inzien

Het ontwerpbesluit tot vaststelling van het wijzigingsplan en het ontwerpwijzigingsplan met bijbehorende stukken kunt u raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente: www.haarlemmermeer.nl/wro 

Voorts liggen deze stukken ter inzage in het raadhuis in Hoofddorp. Geopend maandag tot en met vrijdag van 09.00-13.00 uur. Op afspraak zijn deze dagelijks ook in te zien van 13.00-17.00 uur. Een afspraak maakt u via 0900 – 1852.

De terinzageligging begint op donderdag 12 juni 2014 en duurt zes weken.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een belanghebbende een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan zowel schriftelijk als mondeling naar voren brengen.

Schriftelijk kan dit door een brief te sturen aan het college van burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer, postbus 250, 2130 AG Hoofddorp.

Mondeling kan dit in het raadhuis te Hoofddorp (zie hiervoor).

Naar boven