Logo Dalfsen
Ontwerpbestemmingsplan ‘6e herziening bestemmingsplan Buitengebied gemeente Dalfsen, Leemculehof’

Overeenkomstig artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening ligt vanaf 12 juni 2014 tot en met 23 juli 2014 voor iedereen het ontwerp "6e herziening bestemmingsplan Buitengebied gemeente Dalfsen, Leemculehof" ter inzage.

Met dit bestemmingsplan wordt via de regeling boerenerfwonen de herontwikkeling van het perceel Leemculeweg 3 in Dalfsen mogelijk gemaakt. Er wordt ruim 1.800 m² aan landschapsontsierende bebouwing gesloopt en asbest en verharding worden gesaneerd. Ter compensatie worden er op het perceel twee extra woningen toegestaan, naast de bestaande bouwmogelijkheid van een woning.

Het ontwerp bestemmingsplan ligt voor iedereen ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis in Dalfsen. Ook kunt u het bestemmingsplan inzien via de website www.dalfsen.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0148.BgemDlfshz6-on01. De bestanden zijn beschikbaar op http://ro.dalfsen.nl.

Het indienen van zienswijzen via e-mail is niet mogelijk.

Iedereen kan van 12 juni 2014 tot en met 23 juli 2014 via een brief of mondeling een zienswijze geven over het ontwerp bestemmingsplan. Een brief kunt u sturen naar de gemeenteraad van de gemeente Dalfsen, Postbus 35, 7720 AA Dalfsen. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mevrouw B. Eekhof, telefoon (0529) 48 82 67. In de zienswijze moet u aangeven over welke onderdelen van het ontwerp bestemmingsplan uw zienswijze gaat.

Dalfsen, 11 juni 2014

Burgemeester en wethouders gemeente Dalfsen

Naar boven