Logo Staphorst
Wijzigingsplan Schapendijk 4 te Punthorst vastgesteld, Staphorst

Burgemeester en wethouders van de gemeente Staphorst maken bekend dat bij besluit van 20 mei 2014 het wijzigingsplan ‘Buitengebied, Schapendijk 4 te Punthorst’ op grond van artikel 3.6 lid 1 sub a Wro is vastgesteld. Het plan heeft betrekking op het perceel Schapendijk 4 te Punthorst en voorziet in het splitsen van de woning.

Het wijzigingsplan met het vaststellingsbesluit ligt ter inzage vanaf woensdag 11 juni 2014 voor de duur van 6 weken in het gemeentehuis van Staphorst publieksbalie Fysieke Leefomgeving, Binnenweg 26 te Staphorst. Daarnaast is het wijzigingsplan te raadplegen in pdf-formaat op www.staphorst.nl en via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen_p?planidn=NL.IMRO.0180.5112014001-VS01 De bestanden zijn beschikbaar op: http://roplannen.gemeentedocumenten.nl/staphorstplannen/NL.IMRO.0180.5112014001-

Gedurende de genoemde termijn kunnen belanghebbenden tegen het vaststellingsbesluit beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, 's-Gravenhage. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen zienswijzen tegen het ontwerpplan naar voren te hebben gebracht. Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt in werking. Indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven