Logo Amsterdam - ZuidVerkeersbesluit intrekken laad en losgelegenheid in de Generaal Vetterstraat Amsterdam-Zuid.

Kenmerk:Z-14-7175

Van het dagelijks bestuur van Stadsdeel Zuid

Overwegingen ten aanzien van het besluit

  • dat het bedrijf dat gebruik maakte van deze laad en losplaatsen recentelijk verhuisd is;

  • dat van deze twee laad en losplaatsen geen gebruik meer gemaakt wordt;

  • dat het verkeersbesluit ingetrokken dient te worden en het bord wordt verwijderd;

  • dat op deze twee plaatsen weer gewoon geparkeerd kan worden;

  • dat overeenkomstig artikel 24 van het Besluit administratieve bepalingen inzake het wegverkeer overleg is gepleegd met de Dienst Controle, Infrastructuur, Verkeer, afdeling Verkeer, die is gemandateerd namens de korpschef van het regionaal politiekorps Amsterdam-Amstelland, waarbij over dit voorstel positief is geadviseerd;

  • dat krachtens artikel 2 Wegenverkeerswet 1994 deze maatregelen genomen worden:

    • -om de veiligheid op de diverse wegen te verzekeren;

    • -ter bescherming van de weggebruikers en de passagiers;

    • -om de vrijheid van het verkeer zoveel mogelijk te waarborgen;

    • -ter voorkoming of beperking van door het verkeer veroorzaakte overlast,

      hinder of schade;

  • dat de hierna genoemde wegen c.q. weggedeelten onder beheer zijn van en gelegen binnen de gemeente Amsterdam;

BESLUIT

Door het verwijderen van verkeersborden conform E7 van Bijlage I van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990 gelegenheid bestemd voor het onmiddellijk laden en lossen van goederen:

Generaal Vetterstraat twee parkeerplaatsen ter hoogte van perceel 72, met als onderbord ma t/m vr van 09.00-16.00 uur(besluitnummer 2011/20672 besluitdatum 23-11-2011).

Namens deze,

S.Teeuwisse

afdelingsmanager Beleidsrealisatie Fysiek Domein

MEDEDELINGEN

Bezwaar- of beroepsclausule

De belanghebbende bij dit besluit kan op grond van artikel 20 van de WVW 1994 in beroep. Ingevolge artikel 7.1 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb), dient men alvorens beroep in te stellen, tegen het besluit bezwaar te maken.

Een bezwaarschrift dient binnen zes weken na de publicatiedatum van dit besluit te worden ingediend bij het dagelijks bestuur van Stadsdeel Zuid, afdeling Juridische Zaken, postbus 74019, 1070 BA Amsterdam.

Het bezwaarschrift dient te voldoen aan een aantal voorschriften: het dient te worden ondertekend en bevat ten minste uw naam en adres, een dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt en de gronden van het bezwaar.

Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. In geval van onverwijlde spoed kunt u hangende de bezwaarschriftprocedure, een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Een dergelijk verzoek dient te worden ingediend bij de rechtbank Amsterdam, Sector Bestuursrecht, afdeling Voorlopige Voorzieningen, postbus 75850, 1070 AW Amsterdam.

Een belanghebbende kan alleen een voorlopige voorziening aanvragen, als deze een bezwaarschrift naar het college van burgemeester en wethouders van Amsterdam heeft gestuurd. Voor het vragen van een voorlopige voorziening is griffiegeld verschuldigd. De griffier van de rechtbank kan u daarover meer informatie geven.

Naar boven