Logo Gouda
Ontwerp-omgevingsvergunning realiseren honden- en kattenpension ‘Dierodorado’, Gouda

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij van plan zijn om, met toepassing van artikel 3.10, eerste lid, sub a. en sub c. van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteiten milieu, afwijken bestemmingsplan, bouwen en wijzigen monument. De aanvraag heeft betrekking op het realiseren van een honden en kattenpension op het perceel Gouderakse Tiendweg 30, 2808 NN te Gouda.

De aanvraag, de ontwerp-omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen van 12 juni t/m 23 juli 2014 voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:

Gedurende deze termijn is het voor eenieder mogelijk om schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen in te dienen omtrent de omgevingsvergunning. Schriftelijke zienswijzen kunt u verzenden aan de gemeente Gouda, ter attentie van de afdeling Ruimtelijk Beleid en Advies, postbus 1086, 2800 BB Gouda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via de heer D. Wissel via telefoonnummer: 0182-588626 of mail david.wissel@gouda.nl.

Gedurende de terinzagelegging zal een informatieavond worden gehouden. Omwonenden ontvangen hiervoor een uitnodiging.

Naar boven