Logo Dronten
Vooraankondiging artikel 1.3.1 Bro/ inspraak voorontwerpbestemmingsplan ‘Dronten – Boudewijnlaan 19 (9022)’, Dronten

Het college van de Dronten maakt ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor Boudewijnlaan 19 te Dronten. Het plangebied bestaat uit het perceel Boudewijnlaan 19 en een deel van het perceel Boudewijnlaan 21. Het bestemmingsplan vervangt het nu geldende bestemmingsplan en wijzigt de bestemming van “Wonen” en “Agrarisch” naar “Bedrijf – Agrarisch hulp- en nevenbedrijf” en vergroot het perceel Boudewijnlaan 19 waarbij een deel van Boudewijnlaan 21 wordt betrokken.

Vooraankondiging

Dit is een vooraankondiging. Hiertegen kunt u geen zienswijzen indienen (artikel 1.3.1 lid 2 Bro). Ook is het nog niet mogelijk voor onafhankelijke instanties om advies uit te brengen over ons voornemen.

Voorontwerp

Het voorontwerp van het bestemmingsplan “Dronten – Boudewijnlaan 19 (9022)” (6 weken) kunt u van 22 mei tot en met 2 juli 2014 inzien bij/op:

Tijdens de inzageperiode kan iedereen schriftelijk of mondeling een reactie inbrengen. Deze kunt u richten aan het college van Dronten, t.a.v. de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, Postbus 100, 8250 AC Dronten. U kunt geen inspraakreactie per email indienen. Voor een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken met mevrouw E. Tichelaar via het telefoonnummer 14 0321.

Dronten, 11 juni 2014.

Het college van Dronten, secretaris, R. Kool

burgemeester, A.B.L. de Jonge.

Naar boven