Logo Marum
Vaststelling bestemmingsplan 'Boerakker en Noordwijk, herziening De Olde Ee 17 te Boerakker', Marum

Burgemeester en wethouders van Marum maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 2 juli 2014 ongewijzigd heeft vastgesteld het bestemmingsplan 'Boerakker en Noordwijk, herziening De Olde Ee 17 te Boerakker'.

Plangebied

Het plangebied ligt in de westelijke woonbuurt van Boerakker aan De Olde Ee.

Door samenvoeging van de openbare basisschool met de protestants-christelijke school in het dorp Boerakker is het pand gelegen aan De Olde Ee 17 te Boerakker vrijgekomen. Dit pand is vorig jaar verkocht en de nieuwe eigenaar wil het pand gaan gebruiken als woning. Dit bestemmingsplan voorziet hierin. Tevens is enige vergroting van de tuinen van aangrenzende bewoners aan De Olde Ee 19 tot en met 25 in dit plan geregeld.

Het bestemmingsplan inzien

Het vastgestelde bestemmingsplan (plancode NL.IMRO.0025.BPBO14BEHE1-VA01) met bijbehorende stukken ligt met ingang van 11 juli 2014 tot en met 21 augustus 2014 voor een ieder tijdens kantooruren ter inzage in het gemeentehuis, Molenstraat 45 te Marum en kan via de gemeentelijke website www.marum.nl onder de rubriek 'bouwen, wonen en werken', 'bestemmingsplannen', 'bestemmingsplannen in procedure' worden geraadpleegd en is eveneens digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reageren op het plan (instellen beroep/voorlopige voorziening)

Tot en met 21 augustus 2014 kan tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage door belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken. Het instellen van beroep schorst de werking van het vastgestelde bestemmingsplan niet. Het bestemmingsplan treedt in werking daags na het aflopen van de beroepstermijn, tenzij voor die datum naast beroep ook een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven