Logo Noordenveld
Ontwerpbestemmingsplan ‘Regeling huisvesting mantelzorg’, Noordenveld

Burgemeester en wethouders van de gemeente Noordenveld maken bekend, dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Regeling huisvesting mantelzorg’ op basis van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van 12 juni 2014 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 1 te Roden.

Daarnaast kan het bestemmingsplan worden ingezien op de website van de gemeente Noordenveld www.gemeentenoordenveld.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.officielebekendmakingen.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Regeling huisvesting mantelzorg’ is opgesteld om een planologisch-juridisch kader te scheppen om mantelzorg mogelijk te maken. Het voorziet in een regeling waardoor het tijdelijk kunnen toestaan van een afhankelijke woonruimte op percelen waar op basis van het vigerende bestemmingsplan één woonheid is toegestaan onder bepaalde voorwaarden mogelijk kan worden gemaakt.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een ieder zijn zienswijze omtrent het ontwerp schriftelijk kenbaar maken aan de gemeenteraad van de gemeente Noordenveld, Postbus 109, 9300 AC Roden, onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Regeling huisvesting mantelzorg’. Een zienswijze kan ook mondeling ingediend worden. Hiervoor kunt u contact opnemen met mevrouw I.A. Kadijk, via telefoonnummer 14 050.

Roden, 11 juni 2014.

Naar boven