Logo LeusdenBekendmaking verkeersmaatregelen Dodeweg (aanwijzing als 60 km-weg)

In de Leusder Krant van 19 maart 2014 is onder de kop “Gemeentenieuws” openbaar bekend gemaakt dat wij een ontwerp-verkeersbesluit hebben genomen waarbij de toegestane maximum-snelheid op de Dodeweg wordt verlaagd van 80 naar 60 km/uur. Tegen dit ontwerp-verkeersbesluit, dat op de gebruikelijke wijze ter inzage heeft gelegen, konden binnen een termijn van zes weken zienswijzen worden ingediend.

Tegen het ontwerp-verkeersbesluit is door één persoon een zienswijze ingediend. De inhoud daarvan heeft ons geen aanleiding gegeven het ontwerp-besluit aan te passen. Daarom hebben wij het ontwerp-verkeersbesluit een definitieve status gegeven.

Wanneer u van mening bent dat u door dit besluit rechtstreeks in uw belangen wordt getroffen, kunt u hiertegen een gemotiveerd beroepschrift indienen. Uw beroepschrift dient u te richten aan de rechtbank Midden-Nederland (sector bestuursrecht). De termijn voor het indienen van een beroepschrift bedraagt zes weken. U wordt tevens gewezen op de mogelijkheid om bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland (sector bestuursrecht) een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) in te dienen. Voorwaarde daarvoor is wel dat u tijdig een beroepschrift indient. Het adres van de rechtbank is Postbus 16005, 3500 DA Utrecht

Naar boven