Logo Tynaarlo
Omgevingsvergunning Schelfhorst 24 Paterswolde, Tynaarlo

(NL.IMRO.1730.ABSchelfhorst24PW-0401).

Burgemeester en wethouders van Tynaarlo maken bekend dat bij besluit van 4 juni 2014 omgevingsvergunning is verleend voor het perceel Schelfhorst 24 te Paterswolde, kadastraal bekend Eelde, sectie B perceelnummer 3400.

De omgevingsvergunning heeft betrekking op de deelactiviteit handelen in strijd met regels van ruimtelijke ordening.

De omgevingsvergunning heeft betrekking op het gewijzigde gebruik van de voormalige bedrijfs-woning van het verblijfsrecreatieterrein aan de Schelfhorst. Het gebruik van deze woning is gewijzigd in een gebruik als ‘burgerwoning’. De woning is onttrokken aan het (toekomstige) recreatiepark.

Ter inzage omgevingsvergunning

De omgevingsvergunning met bijlagen ligt vanaf vrijdag 13 juni 2014 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage op gemeentehuis, Kornoeljeplein 1 te Vries.

De papieren versie van het besluit met bijlagen kan in genoemde periode zonder afspraak worden ingezien tijdens de openingstijden van de afdeling Publiekszaken. Zie voor deze openingstijden www.tynaarlo.nl.

Buiten de openingstijden is inzage na telefonische afspraak mogelijk. Het besluit met bijlagen is digitaal te bekijken op www.tynaarlo.nl en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

Beroep

Vanaf 13 juni 2014 gedurende zes weken kan tegen de verleende omgevingsvergunning beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Noord-Nederland door een belanghebbende:

  • a. die tijdig een zienswijze tegen de ontwerp-omgevingsvergunning heeft ingebracht;

  • b. of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze als bedoeld onder a naar voren heeft gebracht;

  • c. die niet kan instemmen met de wijzigingen die bij het vastgestelde besluit ten opzichte van het ontwerpbesluit zijn aangebracht.

Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Noord-Nederland, afdeling bestuursrecht, postbus 150, 9700 AD Groningen.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Als u tegen het besluit beroep instelt, heeft dit geen schorsende werking. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met de afdeling Beleid & Regie, team Fysiek Beleid, telefoonnummer 0592 – 266 662.

Vries, 11 juni 2014

Naar boven