Logo Soest
Onherroepelijk bestemmingsplan ‘Soestdijk’, Soest

Burgemeester en Wethouders van Soest maken bekend, dat het bestemmingsplan “Soestdijk” (NL.IMRO.0342.BPSOE0014-0301), gewijzigd vastgesteld door de Gemeenteraad op 4 juli 2013, onherroepelijk is geworden.

Tegen het besluit tot vaststelling is bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep ingesteld. Dit beroep is door de Raad van State op 16 april 2014 ongegrond verklaard.

Aldus is het bestemmingsplan “Soestdijk” ongewijzigd gebleven, zodat dit bestemmingsplan met ingang van 16 april 2014 onherroepelijk is geworden.

Onherroepelijk bestemmingsplan in te zien

Het onherroepelijk geworden bestemmingsplan “Soestdijk” is in te zien bij het Omgevingsloket van de afdeling Dienstverlening in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Soest, alsook bij Idea, kunstencentrum, bibliotheek en theater, Willaertstraat 49 te Soest en bij Bibliotheek Soesterberg, Rademakerstraat 97 te Soesterberg.

Het Omgevingsloket van de afdeling Dienstverlening in het gemeentehuis is elke werkdag geopend van 8.30 uur tot 13.00 uur en op donderdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Tegen betaling van leges kan een afschrift worden verstrekt van de ter inzage gelegde stukken.

Digitaal raadplegen

Sinds 1 januari 2010 heeft de gemeente de plicht om ruimtelijke plannen digitaal en uitwisselbaar te maken en om de digitale plannen aan te bieden aan een digitale landelijke voorziening (www.ruimtelijkeplannen.nl). Ook het onherroepelijk geworden bestemmingsplan “Soestdijk” is in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het onherroepelijk geworden bestemmingsplan “Soestdijk” is eveneens digitaal in te zien op internet: www.soest.nl/bestemmingsplannen.

Het digitale bestemmingsplan op www.ruimtelijkeplannen.nl is authentiek en rechtsgeldig en prevaleert bij twijfel of verschil boven het analoge bestemmingsplan (zoals een pdf of een papieren versie).

Burgemeester en Wethouders van Soest,

11 juni 2014.

Naar boven