Logo Kollumerland en Nieuwkruisland
Ontwerp tijdelijke omgevingsvergunning ‘Cedelshof 26 te Kollumerzwaag’, Kollumerland en Nieuwkruisland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Kollumerland c.a. maken ingevolge paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij het voornemen hebben een omgevingsvergunning als bedoeld in artikel 2.12, lid 2 Wabo te verlenen.

Het plan

De omgevingsvergunning heeft betrekking op het tijdelijk afwijken van het bestemmingsplan, voor een termijn van ten hoogste 2 jaar, ten behoeve van het plaatsen van tijdelijke units voor wonen op het perceel Cedelshof 26 te Kollumerzwaag

Deze units zullen bewoond worden, tot dat het mogelijk is de nog te bouwen nieuwe woning op dit perceel te betrekken.

Ter inzage

De ontwerp omgevingsvergunning en bijbehorende stukken liggen met ingang van 11 juni 2014 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, van Limburg Stirumweg 18 te Kollum. Ook is de ontwerpbeschikking beschikbaar en in te zien op de website van de gemeente, www.kollumerland.nl, onder wonen en leven – ruimtelijke plannen.

Zienswijze

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan een ieder bij voorkeur schriftelijk een zienswijze kenbaar maken bij burgemeester en wethouders, Postbus 13, 9290 AA Kollum. Wilt u buiten openingstijden het plan inzien of mondeling een zienswijze indienen dan kunt u contact opnemen met de afdeling VROM.

Naar boven