Logo Vught
Onherroepelijk bestemmingsplan ‘Voorburg en omgeving’, Vught

Het college van burgemeester en wethouders van Vught maakt bekend dat het bestemmingsplan “Voorburg en omgeving”, vastgesteld door de gemeenteraad op 13 juni 2013, onherroepelijk is geworden met ingang van dinsdag 27 mei 2014.

Gedurende de beroepstermijn is beroep ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het beroepsschrift is echter op 26 mei 2014 ingetrokken.

Plangebied

Het plangebied van het bestemmingsplan “Voorburg en omgeving” ligt in Vught. Dit bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied tussen het spoor ’s-Hertogenbosch-Eindhoven, Glorieuxlaan, A2 en De Ketting in Vught.

Inhoud

Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het plangebied. Aanleiding voor de herziening van het bestemmingsplan is dat op grond van de Wro de gemeente een vastgesteld bestemmingsplan ten minste eens in de tien jaar moet herzien en aanpassen aan gewenste en noodzakelijke ontwikkelingen. Met dit nieuwe bestemmingsplan wordt voor dit gebied één planologisch regime geschapen, zodat er nog maar één bestemmingsplan gehanteerd hoeft te worden.

De stukken zijn te raadplegen via www.vught.nl of via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Vught, 11 juni 2014

Naar boven