Logo Maasdonk
Vastgesteld uitwerkingsplan Nuland Oost, Pelgrimsche Hoeve fase 1 en 2, Maasdonk

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.9a lid 1 en 3.8, lid 3, van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat zij in hun vergadering van 3 juni 2014 het uitwerkingsplan ‘Nuland Oost, uitwerkingsplan Pelgrimsche Hoeve fase 1 en 2’ ongewijzigd hebben vastgesteld. Het uitwerkingsplan betreft een uitwerking van het bestemmingsplan Nuland Oost. Vanwege de flexibiliteit en de uniformiteit van de regels hebben burgemeester en wethouders er voor gekozen ook fase 1 in het nieuwe uitwerkingsplan mee te nemen. Het ontwerpuitwerkingsplan voorziet in 15 woningen in de eerste fase en circa 40 woningen in de tweede fase op het perceel kadastraal bekend gemeente Nuland, sectie E, nummer 978. De voorgenomen circa 55 woonkavels liggen in het noordwesten van het gebied.

Het vastgestelde uitwerkingsplan ligt vanaf 16 juni 2014 gedurende 6 weken elke werkdag van 08.30 tot 12.30 uur en dinsdagavond van 17.00 tot 19.00 uur in de publieksruimte van het gemeentehuis ter visie. Het plan is tevens in te zien op de internetsite van de gemeente www.maasdonk.nl. Daarnaast is het plan te zien via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl via de link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1671.BPKM2014DN000094-01VA

Beroep

Tegen dit besluit kan binnen de termijn van tervisielegging beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen op het ontwerpuitwerkingsplan aan het college kenbaar hebben gemaakt, dan wel door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kunnen worden verweten geen zienswijzen op het ontwerpuitwerkingsplan kenbaar te hebben gemaakt.

Het indienen van een beroep schorst de werking van het besluit niet. Om dit te bereiken, kunnen belanghebbenden na indiening van beroep eveneens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Zowel voor het indienen van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Het besluit van het college treedt in werking na afloop van de beroepstermijn tenzij binnen deze termijn naast een beroepschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend.

Maasdonk, 13 juni 2014

Burgemeester en Wethouders van Maasdonk, Namens deze Coördinator werkeenheid Beleid W.C.M. van Veghel

Naar boven