Logo Uden
Besluit hogere grenswaarden St. Janstraat, Uden

Burgemeester en wethouders van Uden maken ingevolge de artikelen 110a e.v. van de Wet geluidhinder bekend, dat zij een hogere grenswaarde hebben vastgesteld voor de toekomstige woningen aan de St. Janstraat, die de voorkeursgrenswaarde overschrijden. De bouw van de woningen wordt mogelijk gemaakt in het bestemmingsplan Mr. Van Coothstraat. Het ontwerpbesluit voor de hogere grenswaarde heeft gelijktijdig met het ontwerpbestemmingsplan ter inzage gelegen.

Het besluit tot vaststelling van de hogere grenswaarde kan met ingang van donderdag 12 juni 2014 gedurende 6 weken worden ingezien tijdens de openingstijden bij de centrale balie in het Gemeentehuis en is digitaal te raadplegen via de website van de gemeente Uden.

Beroep instellen

Tijdens de inzageperiode kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om tijdig een zienswijze in te dienen tegen het ontwerpbesluit. Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit voor het vaststellen van een hogere grenswaarde voor geluid treedt in werking op de eerste dag na afloop van bovengenoemde termijn. Het instellen van beroep schorst de werking van het vaststellingsbesluit niet. Binnen de beroepstermijn kan tevens een verzoek tot voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend. Wanneer er een voorlopige voorziening wordt toegekend, treedt het betreffende onderdeel van het besluit niet in werking, voordat er op het beroep is beslist.

Meer informatie over het instellen van beroep kunt u vinden op www.raadvanstate.nl.

Uden, 11 juni 2013

Burgemeester en wethouders van Uden de secretaris J.M. Smarius

de burgemeester H.A.G. Hellegers

Naar boven