Logo Bodegraven-Reeuwijk
Ontwerpbestemmingsplan Notaris d’Aumerielaan 19–31 te Reewijk Brug, Bodegraven-Reeuwijk

Burgemeester en wethouders van Bodegraven-Reeuwijk maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat gedurende zes weken, met ingang van donderdag 19 juni 2014 t/m woensdag 30 juli 2014, voor iedereen ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Notaris d’Aumerielaan 19-31’ te Reeuwijk Brug.

Het plangebied heeft betrekking op de herontwikkeling van aantal percelen aan de Notaris d’Aumerielaan in de bebouwde kom van Reeuwijk-Brug aan de Reeuwijkse Plassen ten zuiden van café-restaurant ’t Wapen van Reeuwijk.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Notaris d’Aumerielaan 19-31’ ligt voor iedereen op de volgende wijzen ter inzage:

  • digitaal via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • digitaal als pdf bestand, inclusief de bijbehorende stukken, op de gemeentelijke website: www.bodegraven-reeuwijk.nl onder de rubriek `plannen en projecten’ > Reeuwijk Brug > bestemmingsplannen in ontwikkeling;

  • op papier (inclusief de onderliggende stukken) en digitaal tijdens openingsuren van het KlantenContactCentrum (KCC) van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk in het Evertshuis aan de Julianastraat 6 in Bodegraven.

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op:

http://bodegravenrwijk.gemeentedocumenten.nl

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk en mondeling zienswijzen kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad, Postbus 401, 2410 AK Bodegraven. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht tijdens openingstijden. Hiervoor dient u een afspraak te maken via het secretariaat van de afdeling Planontwikkeling en -regie, bereikbaar via het algemene telefoonnummer (0172) 522 522.

De gemeenteraad neemt een besluit over de vaststelling van het bestemmingsplan waarbij de raad de eventueel ingediende zienswijzen betrekt.

Naar boven