Logo Noord-Brabant
Uitgebreide procedure kennisgeving beschikkingen, NV Afvalverbranding ZuidNederland, Moerdijk, Noord-Brabant

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant hebben aanvragen (eerste fase) voor een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en de Waterwet ontvangen van NV Afvalverbranding Zuid-Nederland. De aanvragen betreffen het veranderen of het veranderen van de werking van een inrichting, gelegen aan de Middenweg 34 te Moerdijk.

In het kader van de coördinatie hebben Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant een definitieve beschikking ontvangen.

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant en Rijkswaterstaat West-Nederland Zuid maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en de Waterwet de vergunningen voor de aanvragen verlenen.

De aanvragen, de beschikkingen en de bijbehorende stukken liggen vanaf 12 juni 2014 tot en met 24 juli 2014 ter inzage bij de gemeente Moerdijk. Voor locatie, tijdstippen en dagen waarop u de stukken in kunt zien, verwijzen wij naar de website van de gemeente. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de heer W. van Soelen, telefoon (013)-206 05 12. Vanaf het moment van terinzagelegging is de beschikking te bekijken op de internetsite 'www.brabant.nl'.

Tegen de beschikkingen kan tot en met 24 juli 2014 beroep worden ingesteld door de belanghebbenden die:

  • zienswijzen naar voren hebben gebracht over de ontwerpbeschikkingen;

  • het oneens zijn met de wijzigingen die in de beschikkingen ten opzichte van de ontwerpbeschikkingen zijn aangebracht;

  • redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen naar voren te hebben gebracht over de ontwerpbeschikkingen.

Het beroepschrift moet uw naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit u beroep instelt en gemotiveerd worden, ondertekend te zijn en voorzien zijn van een datum. Het beroepschrift moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch.

Indien spoed dit vereist, kan een voorlopige voorziening worden gevraagd. Dit verzoek moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch.

De beschikking voor de eerste en de tweede fase vormen gezamenlijk de omgevingsvergunning. De beschikkingen van beide fasen treden op dezelfde dag in werking. Deze dag is de laatste van de dagen waarop de beschikkingen elk afzonderlijk in werking zouden treden. Dat is de dag na afloop van de laatste beroepstermijn tenzij een verzoek tot voorlopige voorziening op één van de beschikkingen is ingediend. In dat geval treden de beschikkingen niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Aan deze procedure is het kenmerk 13111180 gekoppeld. U dient bij correspondentie dit kenmerk te vermelden.

‘s-Hertogenbosch, juni 2014

Naar boven