Logo Hillegom
Vastgesteld bestemmingsplan Weeresteinstraat 12 (bedenking), Hillegom

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 22 mei 2014 het ontwerpbestemmingsplan Weeresteinstraat 12 ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan Weeresteinstraat 12 heeft betrekking op het veranderen van de bestemming ‘Kantoor’ in ‘Wonen’. Er is gekozen om geen gebruik te maken van de wijzigingsbevoegdheid, maar een bestemmingsplan op te stellen voor het wijzigen van de bestemming.

Naast de bestemmingsplanprocedure wordt ook een hogere grenswaardeprocedure voor geluid doorlopen.

Op grond van artikel 26 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening ligt het vastgestelde bestemmingsplan met ingang van donderdag 12 juni tot en met woensdag 23 juli 2014 (zes weken) voor een ieder in het gemeentehuis ter inzage. Het gemeentehuis is gevestigd aan de Hoofdstraat 115 in Hillegom. Elke werkdag geopend van 8.30 tot 12.30 uur en op donderdagavond van 16.00 tot 20.00 uur.

Gedurende de termijn dat het plan ter inzage ligt, kan diegene die tijdig zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerp van het bestemmingsplan kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn of haar zienswijze kenbaar te maken, schriftelijk bedenking inbrengen bij Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, Postbus 90602, 2509 LP Den Haag. Ook het indienen van mondelinge bedenking is mogelijk. Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te worden gemaakt via telefoonnummer 070-4416930.

Naar boven