Logo StadskanaalGemeente Stadskanaal – Besluit Mer-beoordeling Ambachtsstraat 2 in Stadskanaal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal maken bekend dat zij op 3 juni 2014 hebben besloten dat geen milieueffectrapportage hoeft te worden opgesteld ten behoeve van de aanvraag om de oprichting van de inrichting van Milieuplus, Ambachtsstraat 2 in Stadskanaal voor het op- en overslaan van afvalstoffen van derden en deze te be- / verwerken tot producten die geschikt zijn voor hergebruik.

Het besluit en alle andere stukken liggen met ingang van 5 juni t/m 16 juli 2014 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Stadskanaal. Het publieksbureau is geopend op maandag t/m donderdag van 09.00 tot 16.00 uur en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur.

Tegen dit besluit kan geen bezwaar of beroep worden ingesteld, tenzij deze beslissing de belanghebbende los van het voor te bereiden besluit rechtstreeks in zijn belang treft. Indien u bezwaren tegen deze m.e.r-beoordelingsbesluit heeft, kunt u uw bezwaren kenbaar maken tijdens de omgevingsvergunningsprocedure .

Naar boven