Logo Noordoostpolder
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Landelijk gebied 2004, hoogspanningsstation Nagelerweg Emmeloord’ Noordoostpolder

Burgemeester en wethouders van Noordoostpolder maken ingevolge artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de raad in zijn vergadering van 26 mei 2014 het bestemmingsplan 'Landelijk gebied 2004, hoogspanningsstation Nagelerweg Emmeloord' heeft vastgesteld.

Dit bestemmingsplan en het vaststellingsbesluit liggen met ingang van 5 juni 2014 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis, bij het loket Woonomgeving en op de gemeentelijke websitewww.noordoostpolder.nl.

De interactieve verbeelding is raadpleegbaar op het webadres:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0171.BP00534-VS01

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar op het webadres:

http://ruimtelijkeplannen.noordoostpolder.nl/planfolder/NL.IMRO.0171.BP00534-/NL.IMRO.0171.BP00534-VS01

Het bestemmingsplan 'Landelijk gebied 2004, hoogspanningsstation Nagelerweg Emmeloord' voorziet in de juridisch-planologische regeling voor voor de uitbreiding van het hoogspanningsstation aan de Nagelerweg. De uitbreiding is noodzakelijk in verband met het extra vermogen dat afkomstig zal zijn van het toekomstige windpark en de grootschalige tuinbouwplannen in Luttelgeest. De uitbreiding bestaat uit het oprichten van een nieuw gebouw, met daarnaast de aanleg van een schakeltuin met nieuwe kabelvelden.

Een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende die aan kan tonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen, kan gedurende deze periode beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Voor nadere informatie over deze publicatie kunt u contact opnemen de heer P. de Jager van het cluster Ruimtelijke Ontwikkeling, (0527) 63 4 90.

Naar boven