Logo Schoonhoven
Ontwerpomgevingsvergunning uitgebreide procedure Tiendweg 23, Schoonhoven

Burgemeester en wethouders van gemeente Schoonhoven maken bekend dat zij voor de volgende aanvraag, welke in strijd is met het ter plaatse geldende bestemmingsplan, voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen met toepassing van artikel 2.12 lid 1 onder a sub 3° en artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht:

Voor: het realiseren van een bijgebouw bij een woning;

Locatie: Tiendweg 23, kadastraal bekend als gem. Schoonhoven, sectie E, nummer 275 en 1160;

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 4 juni 2014 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis aan de Haven 37 te Schoonhoven. De ontwerp-beschikking is tevens te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl of via een directe link op de site www.schoonhoven.nl

Tijdens de periode van terinzagelegging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan ons college en worden verzonden naar postbus 504, 2870 AH Schoonhoven. In deze periode kunnen ook zienswijzen mondeling worden ingebracht na telefonische afspraak met M.S.M. van Kats, telefoonnummer: 0182-389215.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven