Logo Terschelling
Herstelbesluit vaststelling bestemmingsplan West-Terschelling 2012, Terschelling

Burgemeester en wethouders van de gemeente Terschelling maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 22 april 2014 het bestemmingsplan West-Terschelling 2012 (NL.IMRO.0093.086406-VA03) opnieuw gewijzigd heeft vastgesteld:

De Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State heeft in haar uitspraak van 29 januari 2014 aanleiding gezien om de gemeenteraad op te dragen binnen 16 weken na en met inachtneming van deze uitspraak een nieuw besluit te nemen over de regeling voor kelders in West-Terschelling.

Het herstelbesluit en het opnieuw gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan liggen, gedurende 6 weken, van vrijdag 6 juni 2014 tot en met donderdag 17 juli 2014, ter inzage in de hal van het gemeentehuis, Burgemeester van Heusdenweg 10A te West-Terschelling. U kunt het bestemmingsplan met bijbehorende stukken ook digitaal raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website www.terschelling.nl onder actueel/bekendmakingen. De authentieke planbestanden zijn te vinden via http://wro.leeuwarden.nl/terschelling/manifest_STRI2012_0093.xml.

Tegen de door de gemeenteraad, met het herstelbesluit van 22 april 2014, in het bestemmingsplan aangebrachte wijzigingen kunnen belanghebbenden binnen de termijn van terinzagelegging schriftelijk een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In die brief vermeldt u uw naam en adres, de datum, de omschrijving van het besluit waarmee u het niet eens bent en waarom u het niet eens bent met dat besluit. U stuurt een kopie van dit besluit met het beroepschrift mee. U ondertekent de brief en stuurt deze naar het postadres van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

U kunt ook digitaal beroep instellen via https://digitaalloket.raadvanstate.nl Ingevolge het bepaalde in artikel 3.8, lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening treedt het vaststellingsbesluit van dit bestemmingsplan in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn.

Het instellen van beroep schort de werking van het desbetreffende besluit niet op. Als het besluit voor u onherstelbare gevolgen heeft, kunt u, totdat op het beroep is beslist, een verzoek tot voorlopige voorziening doen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Wordt dat verzoek gedaan binnen de beroepstermijn dan treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en/of het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden (griffierecht).

Naar boven