Logo Dordrecht
Omgevingsvergunning voor woonwagen en meterkast in afwijking van bestemmingsplan op woonwagenlocatie aan Heelalstraat, Dordrecht

Burgemeester en wethouders van Dordrecht maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3° Wabo af te wijken van het bestemmingsplan Sterrenburg voor het plaatsen van een gedeelte van een woonwagen en voor een meterkast buiten de aangelegde woonwagenlocatie aan de Heelalstraat te Dordrecht.

De aanvraag met ontwerpbesluit “woonwagenlocatie Heelalstraat” (NL.IMRO.0505.PB016Heelalstraat-2001) en bijbehorende stukken liggen met ingang van 5 juni 2014 tijdens de openingsuren voor zes weken ter inzage in de hal van het Stadskantoor, Spuiboulevard 300, te Dordrecht. Het ontwerpbesluit is ook digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. en op www.dordrecht.nl/ruimtelijkeplannen.

Eenieder kan gedurende de termijn van de terinzagelegging (tot en met 16 juli 2014) bij het college van burgemeester en wethouders zienswijzen indienen over het ontwerpbesluit (adres: college van burgemeester en wethouders van Dordrecht, Postbus 8, 3300 AA Dordrecht). Deze zienswijzen dienen bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend onder vermelding van “zienswijze ontwerpbesluit omgevingsvergunning woonwagenlocatie Heelalstraat”.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk 9 juli 2014, een telefonische afspraak te worden gemaakt, telefoonnummer: (078) 770 49 00.

Naar boven