Logo Vught
Ontwerpbestemmingsplan ‘Loyolalaan ong’, Vught

Burgemeester en wethouders van Vught maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Loyolalaan ong’ ter inzage ligt.

Met dit bestemmingsplan wordt de realisatie van één vrijstaande woning met twee bouwlagen op het zuidelijke deel van perceel L 1947, op de hoek van de Loonsebaan en de Loyolalaan mogelijk gemaakt.

Vanaf 5 juni 2014 ligt het ontwerp bestemmingsplan met bijbehorende stukken tijdens openingsuren gedurende 6 weken ter inzage bij de ontvangst- en informatiebalie van het gemeentekantoor, Secretaris van Rooijstraat 1 te Vught.

U kunt de stukken ook via internet (www.vught.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl) raadplegen, thuis of in de hal van het gemeentekantoor. Tegen betaling zijn afschriften van de ter inzage liggende stukken verkrijgbaar.

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen over het ontwerp bestemmingsplan moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Vught, Postbus 10.000, 5260 GA Vught. Indien u een mondelinge zienswijze wilt inbrengen kunt u contact opnemen met mevrouw M. van der Heijden van de afdeling Ruimte, telefoonnummer (073) 6580 698.

Naar boven