Logo Echt-Susteren
Ontwerp omgevingsvergunning Marialaan 15, Echt-Susteren

Ontwerp omgevingsvergunning voor het renoveren en herbestemmen van een voormalig schoolgebouw tot zorgwoningen op het adres Marialaan 15 en 15 A t/m 15 G in Susteren.

Burgemeester en wethouders van Echt-Susteren maken bekend dat zij op grond van de Wabo (Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht) de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning hebben ontvangen:

  • op 12 februari 2014, van de heer J.G.A. Ruyters, Pastoor Cramerstraat 2, 6100 AB Echt, voor het renoveren en herbestemmen van een voormalig schoolgebouw tot zorgwoningen op het adres Marialaan 15 en 15 A t/m 15 G in Susteren, datum verzending 27 mei 2014.

Zij zijn voornemens de gevraagde omgevingsvergunning te verlenen

Inzage

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en alle overige relevante stukken liggen tijdens openingstijden in het gemeentehuis ter inzage bij de receptie in de publiekshal (Nieuwe Markt 55 in Echt) met ingang van donderdag 05 juni 2014 gedurende een periode van 6 weken (tot en met woensdag 16 juli 2014). Voor een mondelinge toelichting op de stukken alsmede voor kopieën van de stukken kan men zich wenden tot het secretariaat van de afdeling Dienstverlening.

Zienswijzen indienen

Bent u het oneens met dit ontwerpbesluit, dan kunt u schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Doe dit binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd. Dit is de wettelijke termijn. In uw zienswijze moet in ieder geval staan:

  • uw naam, adres en telefoonnummer;

  • een duidelijke omschrijving van het besluit waartegen u beroep indient (u kunt bijvoorbeeld de datum en ons kenmerk van het besluit vermelden of een kopie meesturen);

  • de reden waarom u beroep indient;

  • de datum en uw handtekening.

Echt-Susteren, 4 juni 2014

Naar boven