Logo Culemborg
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning uitgebreide procedure Stokvisweg 1, Culemborg

Burgemeester en wethouders van Culemborg maken bekend dat zij voornemens zijn om een omgevingsvergunning te verlenen volgens de uitgebreide procedure en met toepassing van artikel 2.12 eerste lid, sub a onder 3° en 2.12 tweede lid Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), voor:

Het oprichten van een machineberging, met kantoren en het tijdelijk gebruiken van de kantoorruimte ten dienst van bewoning:

  • de bouw en het gebruik van het bedrijfsgebouw in strijd met een bestemmingsplan (goothoogte)

  • het tijdelijk gebruik ten dienste van bewoning;, het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening (art. 2.1, lid 1c Wabo).

op het perceel Stokvisweg 1 te Culemborg, sectie L nummer 276, (ODR-zaaknummer 021413706).

Terinzagelegging

De aanvraag, de ontwerpomgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen ter inzage gedurende zes weken van 5 juni 2014 t/m 16 juli 2014 voor een ieder ter inzage op het stadskantoor, Ridderstraat 250, 4101 BK te Culemborg.

Het besluit en de bijbehorende stukken zijn tevens digitaal in te zien via de website van de gemeente Culemborg: www.culemborg.nl, wonen en leven, bestemmingsplannen.

Zienswijzen

Tijdens deze periode van ter inzage legging, kan een ieder naar keuze mondeling of schriftelijke zienswijzen inbrengen. Deze zienswijze moet uw naam, adres en registratienummer bevatten en, gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Een schriftelijke zienswijze kunt u indienen bij het college van Burgemeester en Wethouders, Postbus 136, 4100 AC Culemborg. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen, kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken met medewerkers van de afdeling Stadsontwikkeling, bereikbaar op telefoonnummer 0345 – 477700.

Culemborg, 27 mei 2014

Burgemeester en Wethouders van Culemborg

Naar boven