Logo Landerd
Ontwerpbestemmingsplan Reekseweg 7 te Zeeland, Landerd

Burgemeester en wethouders van Landerd maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Reekseweg 7 voor een ieder ter inzage ligt.

Plan

Op de locatie Reekseweg 7 in Zeeland is een horecabedrijf gevestigd. Op piekmomenten is ter plaatse niet voldoende parkeerruimte aanwezig, waardoor ook de verkeersveiligheid in het geding komt. Om dit op te lossen bestaat het voornemen om het parkeerterrein uit te breiden, direct aansluitend aan het huidige parkeerterrein. Het bestemmingsplan maakt deze uitbreiding mogelijk.

Inzage

Conform het bepaalde in afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht liggen het ontwerpbestemmingsplan Reekseweg 7 en alle bijbehorende stukken met ingang van 23 januari 2014 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage bij de afdeling Ruimte in het gemeentehuis van Landerd. Het plan kan worden ingezien op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur. Voor inzage op een ander tijdstip kan een afspraak worden gemaakt met dhr. P. van Mil van de afdeling Ruimte, telefoonnummer 0486-458111.

Daarnaast zijn alle documenten digitaal raadpleegbaar via de landelijke voorziening: www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatienummer NL.IMRO.1685.bpbgb2013reeksewg7-OW01.

Zienswijze

Een ieder kan binnen de genoemde termijn zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kan geadresseerd worden aan de gemeenteraad van Landerd, Postbus 35, 5410 AA Zeeland.

Naar boven