Logo Lansingerland
Ontwerpomgevingsvergunning en -ruimtelijke onderbouwing Stadsboerderij Het Lansingerland, Bergschenhoek, Lansingerland

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat de ontwerp omgevingsvergunning en de ruimtelijke onderbouwing voor Stadsboerderij Het Lansingerland, identificatienummer NL.IMRO.1621.BP0072P02-ONTW (met bijbehorende stukken), ter inzage worden gelegd.

Beschrijving ontwerp omgevingsvergunning en -ruimtelijke onderbouwing

In de ontwerp omgevingsvergunning en -ruimtelijke onderbouwing wordt de realisatie van een zaalaccommodatie met ondersteunende horeca op de eerste verdieping van de landwinkel, kookworkshops op de begane grond en daarnaast de realisatie van een terras naast de landwinkel planologisch mogelijk gemaakt. De ontwikkeling is voorzien aan de Hoeksekade 146 te Bergschenhoek.

Inzage

U kunt de bindende versie van de desbetreffende stukken met ingang van donderdag 23 januari 2014 tot en met donderdag 6 maart 2014 inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl [http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1621.BP0072P02-ONTW].

U kunt de stukken ook inzien in het gemeentehuis in Bergschenhoek, Tobias Asserlaan 1 en het servicepunt in Bleiswijk, Dorpsstraat 7. Zie voor de openingstijden de website van de gemeente Lansingerland op www.lansingerland.nl. Als u een nadere toelichting wenst op de betreffende stukken, dan kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.

Zienswijzen

Tijdens de termijn van terinzagelegging kunt u een zienswijze naar voren brengen bij de het college van burgemeester en wethouders. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) kunt u sturen naar de gemeente Lansingerland, ter attentie van het college van burgemeester en wethouders, afdeling RO, postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs, o.v.v. zienswijze BP0072P02-ONTW. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.

Naar boven