Logo Halderberge
Ontwerpwijzigingsplan ‘De Potterestraat naast 1 te Oud Gastel’, Halderberge

De burgemeester en wethouders van de gemeente Halderberge maken bekend dat zij voornemens zijn om middels toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening en op basis van de wijzigingsbevoegheid in het bestemmingsplan “Kern Oud Gastel”:

  • De bestemming ‘Woondoeleinden’ zonder bouwvlak te wijzigen, ten behoeve van de mogelijkheid voor het realiseren van één woning op het perceel naast Potterestraat 1 te Oud Gastel, kadastraal bekend Halderberge, gemeente Oud Gastel, sectie D perceelnummer 5773

Een ieder kan vanaf 23 januari 2014 gedurende zes weken, het ontwerpbesluit en het wijzigingsplan met bijlagen inzien. De genoemde stukken liggen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis voor een ieder ter inzage bij het serviceloket REZ, Parklaan 15 te Oudenbosch. Het plan is tevens digitaal te raadplegen via www.halderberge.nl .

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kunnen tegen het ontwerpbesluit schriftelijk zienswijzen worden kenbaar gemaakt bij het college van burgemeester en wethouders van Halderberge, Parklaan 15, postbus 5, 4730 AA Oudenbosch.

Naar boven