Logo Nunspeet
Ontwerpbestemmingsplan Nachtegaalweg 35, Nunspeet

Met ingang van woensdag 22 januari 2014 ligt in het Klantcontactcentrum (KCC) gedurende zes weken voor eenieder ter inzage het ontwerp van bestemmingsplan Nachtegaalweg 35 (NL.IMRO.0302.BP01104-ow01). Het ontwerpbestemmingsplan is ook via www.nunspeet.nl/actueel en www.ruimtelijkeplannen.nl raadpleegbaar.

Genoemd bestemmingsplan beoogt te voorzien in functieverandering waarbij agrarische opstallen worden verwijderd en ter vervanging daarvan een vrijstaande woning gerealiseerd wordt op het perceel Nachtegaalweg 35 in Elspeet. Tevens wordt de bestaande bedrijfswoning vervangen door een nieuwe vrijstaande woning.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan eenieder zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad van Nunspeet, Postbus 79, 8070 AB Nunspeet. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met mevrouw A.J. van Putten van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via doorkiesnummer 0341-259245.

Naar boven