Logo Olst-Wijhe
Ontwerpbestemmingsplan Bokkelerweg ongenummerd te Wesepe, Olst-Wijhe

Het ontwerp bestemmingsplan ‘Bokkelerweg ongenummerd te Wesepe’ heeft betrekking op een perceel landbouwgrond aan de westzijde van de Bokkelerweg, gelegen tussen Bokkelerweg 2 en 4. Het betreft een gedeelte van de kadastrale percelen Olst sectie D, nummers 3734 en 4253. Het plan heeft tot doel om hier de realisatie van een traditioneel vormgegeven molen met bijgebouw mogelijk te maken. Er is ook ontwerp Beeldkwaliteitsplan Weseper Energie Molen opgesteld dat dient als welstandskader waaraan de bouwplannen in het plangebied moeten voldoen.

Het ontwerpbestemmingsplan (met alle daarop betrekking hebbende stukken) en het ontwerpbeeldkwaliteitsplan liggen van 5 juni 2014 tot en met 16 juli 2014 ter inzage bij ons klantcontactcentrum, locaties Wijhe (Raadhuisplein 1) en Olst (Holstohus, Jan Schamhartstraat 5b) en zijn in te zien op de gemeentelijke website. Het ontwerpbestemmingsplan, met het identificatienummer NL.IMRO.1773.BP2013005005-0201, is ook te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ro.olst-wijhe.nl/. Gedurende deze termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u indienen bij de raad van de gemeente Olst-Wijhe, Postbus 23, 8130 AA Wijhe. U dient te vermelden op welk plan en op welke onderdelen van dit plan de zienswijze betrekking heeft. Voor nadere informatie of voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u terecht bij de vakgroep Ruimtelijke Ontwikkelingen (Raadhuisplein 1, Wijhe), telefonisch te bereiken via ons klantcontactcentrum: telefoonnummer 14 0570.

Burgemeester en wethouders hebben in het kader van deze bestemmingsplanprocedure op 27 mei 2014 een exploitatieovereenkomst gesloten conform artikel 6.24 Wro waarmee het kostenverhaal is verzekerd. Een zakelijke beschrijving van de inhoud van deze overeenkomst ligt eveneens ter inzage en is ook in te zien op de gemeentelijke website. Tegen de gesloten overeenkomst staat geen bezwaar of beroep open.

Naar boven