Logo Texel
Omgevingsvergunning voor verplaatsen agrarisch bedrijf op Zuid Haffel 10 in Den Burg, Texel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Texel maken overeenkomstig artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat het volgende ontwerpbesluit ter inzage ligt.

Activiteit handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

  • (1791 LE) Zuid Haffel 10 in Den Burg: verplaatsen van een agrarisch bedrijf.

Inzage: Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken zijn te raadplegen op www.texel.nl > Actueel > bekendmakingen en op www.ruimtelijkeplannen.nl. en kunt u van 22 januari 2014 tot en met 4 maart 2014 inzien bij de publieksbalie.

Reageren: Tijdens deze termijn kan iedereen een mondelinge of schriftelijke zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Texel, Postbus 200, 1790 AE Den Burg.

Omgevingsvergunning (uitgebreid) – verleend

Activiteit bouwen en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

  • (1791 DS) Verzetstraat 2 t/m 12, 16 en 18 in Den Burg: bouwen van 7 woningen/wooneenheden.

Tegen het ontwerpbesluit dat van 13 november 2013 tot en met 24 december 2013 ter inzage heeft gelegen, is geen zienswijze ingediend.

Activiteit bouwen en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

  • (1795 KJ) Zanddijk 240 in De Cocksdorp: het plaatsen van een zomerhuis.

Tegen het ontwerpbesluit dat van 3 december 2013 tot en met 13 januari 2014 ter inzage heeft gelegen, is geen zienswijze ingediend.

De besluiten zijn met de bijbehorende stukken van 22 januari 2014 tot en met 4 maart 2014 in te zien bij de publieksbalie en is te raadplegen op www.texel.nl > Actueel > Bekendmakingen en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Tegen het besluit kan gedurende een termijn van 6 weken beroep worden ingesteld, met ingang van de dag nadat het besluit ter inzage is gelegd, door:

  • degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit;

  • de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over het ontwerpbesluit;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit.

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. Indien er een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt het besluit niet eerder in werking dan op dat verzoek is beslist.

Een beroepsschrift kan in tweevoud worden ingediend bij de rechtbank in Noord-Holland Postbus 251, 1800 BG Alkmaar. Een verzoek om voorlopige voorziening kan worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank in Noord-Holland, sector bestuursrecht, Postbus 251 te 1800 BG Alkmaar.

Naar boven